Moikka Treenixin Kuntoklubilaiset!

Uuden yrittäjän tervehdys sinulle

Haluamme tiedottaa teitä mahtavasta kehitysaskeleesta joka tulee vaikuttamaan sinun kuntokeskukseen, sekä liikuntakokemukseen todella positiivisesti 1.4.2023 alkaen. TreeniX ja Ole.Fit ovat tehneet liiketoimintakaupan, jonka myötä liiketoiminta siirtyy 1.4.2023 Ole.Fit yrittäjän Simo Pölläsen omistukseen ja täten nykyisestä Treenix kuntokeskuksesta tehdään uuden ajan treenipaikka Ole.Fit Lappeenranta.

Ole.Fit kuntosaliketju on Suomen suurin kotimainen kuntosaliketju. Vaikka olemme ketju, niin silti olemme yrittäjävetoinen lisenssiketju, jossa yrittäjä määrittää oman konseptin palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. Ole.Fit kuntokeskuksen asiakkaana pääset nauttimaan aallonharjalla olevasta kuntokeskuksen kehityksen lisäksi myös vierailuoikeudesta ympäri Suomea. Pian siis sinulla upean Fit Lappeenrannan lisäksi myös 50 muuta kuntokeskusta, jossa voit veloituksetta vierailla.

Uuden yrittäjän aikakausi alkaa 1.4.2023.

Tässä pieni kurkistus minusta:
Olen 39-vuotias kuntokeskus yrittäjä, Personal Trainer ja ennen kaikkea kahden lapsen isä Joutsenosta. Urheilutaustaa on paljon eri lajeista aina kamppailulajeista- salibandyyn. Olen innokas suunnittelija ja kehittäjä, koska kaikki  voi aina tehdä paremmin ja hauskemmin. Liikunta-alalle päädyin puhtaasti intohimosta urheiluun ja liikkumiseen. Minut tullaan näkemään kuntoklubilla treenaamassa, asiakaspalvelussa sekä valmentajana niin yksilö-, kuin pienryhmävalmennuksen puolella. Kuntokeskukset eivät ole minulle vieraita. Olen ollut Joutsenossa kuntokeskus Fit Joutsenon yrittäjänä viiden vuoden ajan. Nyt sain loistavan mahdollisuuden tulla kehittämään ja tarjoamaan tietotaitoani myös Lappeenrantaan. Mari ja Jukka opastavat minut käytännön asioissa ja toivoisinkin että te asiakkaat kehittäisitte kanssani kuntokeskuksen toimintaa. Kuuntelen mielelläni mitä ehdotuksia ja parannuksia voisimme tehdä meidän kaikkien iloksemme.

Fit Lappeenrannan kehitystoimet alkavat hyvinkin nopeasti ja pian tulet näkemään uudistuksia ja parannuksia kuntokeskuksessamme. Haluamme myös kertoa, että sinun nykyisen TreeniX kuntokeskuksen asiakkaan hinta ei toistaiseksi muutu, vaan jatkossa nautit saman edullisen hinnan lisäksi kehittyvästä kuntokeskuksesta ja uusista palveluista kuten esim. vierailuoikeudesta ympäri Suomea! Siirtymävaiheessa panostamme viestintään ja asiakaspalveluun, joten tiedotamme tarkemmin muutos vaiheen edetessä. Olen itse paljon paikalla kuntokeskuksessa, joten voit koska vain tulla juttelemaan ja kertomaan oman toiveesi.

Nähdään salilla!
Terveisin Simo Pöllänen & Ole.Fit kuntokeskukset