Anni Hupli

- Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, TreenixTreiner, yksilövalmennus

- Akupunktio, lantionpohjan- ja olkapään toimintahäiriöihin erikoistunut fysioterapeutti

- Teen normaalia tuki- ja liikuntaelin kuntoutusta ja mielenkiinnon kohteena on olkapään ongelmat. Erikoisosaamisena lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus, joka tarkoittaa kaikkea vaivaa navan alapuolella sekä naisilla, miehillä että lapsilla esim. karkailuongelmat tai lantion alueen kivut.

- Olen lempeän kova treineri ja puhun siut seisomaan vaikka käsillään joka aamu klo 6.00. Treinerinä pidän uusien elämäntapojen opettamisen haasteellisuudesta, kuinka saada ihminen omaksumaan jokin uusi tapa. 

- Omaan lajitaustaan kuuluu taitoluistelu ja baletti sekä korealainen kamppailulaji Han Mo Do. Myös pesäpalloa tuli pelattua vuosia ja tanssia eri muodoissa. Rakastan kovaa, nopeatempoista koko kehon liikuntaa. Suosikkeina erilaiset jumpat, hölkkälenkit, tanssi ja "leikkipuistotreenit".

- Minä uskon jokaisen mahdollisuuksiin toteuttaa unelmia ja tarvittaessa uskon siuhun silloinkin kun siun usko meinaa loppua "älä anna periksi" - on mottoni monessa asiassa! Sinulta odotan, että tulet sellaisena kun olet.