Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt Etelä-Karjalan alueelle päätöksen, joka sulkee yksityiset kuntosalit kahdeksi viikoksi 1. – 14.4. Treenixin ryhmäliikuntatunnit perutaan ja
kuntosali suljetaan kahden viikon ajaksi. Tilalle on tulossa etätreenivaihtoehtoja. Treenixin terveyspalvelut eli fysioterapeutin ja fysiatrin vastaanotot sekä neurofeedback-hoidot toimivat normaalisti. Lisäksi kuntosalilla voidaan toteuttaa fysioterapeuttien ohjaamaa yksittäisten asiakkaiden kuntouttavaa toimintaa. Aikaa reagoida sulkuun päätöksen jälkeen jäi vain yksi vuorokausi. Päätös sulusta aiheuttaa kaikille liikunta-alan yrittäjille, myös Treenixille, isoja haasteita ja paljon ylimääräistä työtä.

Liikuntaklubilaisille on lähtenyt jo maaliskuussa laskut, joissa eräpäivä on 1.4. Toivomme tässä kohtaa asiakkaidemme ymmärtävän yrityksemme haastavan tilanteen. Korvaamme kahden viikon sulkuaikaa klubilaisille järjestämällä vaihtoehtoista treenaamista etänä. Tiedotamme vaihtoehdoista mahdollisimman pian.

Jäsenyyteen ja laskutukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai toimitusjohtaja Mari Ravattiseen, mari.ravattinen@treenix.fi, p. 040 731 1098.

Me hyvinvoinnin erikoisjoukot haluamme kiittää kaikkia kannustavista viesteistä ja tsempeistä. Teemme kaikkemme koronaviruksen taltuttamiseksi. Haluamme nähdä ihmisten liikkuvan kanssamme jatkossakin ulkona, kuntosalilla ja liikuntaryhmissä.

”Jokainen meistä ansaitsee elämäänsä ihmisiä, jotka tukevat meitä matkallamme ja kannustavat
meitä asioissa, jotka ovat meille tärkeitä.”