Kun perustimme Treenixin 15 vuotta sitten, missiomme oli kulkea ihmisten rinnalla ja auttaa jokaista löytämään itselleen sopiva kokonaisvaltainen liikunnan ja hyvinvoinnin polku. 

Tämä sama missio on edelleen vahvasti osa arvojamme, joiden pohjalta nyt uudistamme toimintaamme. Olemme odottaneet tätä hetkeä jo tovin. On huimaavan hienoa päästä vihdoin kertomaan teille suunnitelmistamme! Moni hyvä asia pysyy, mutta rinnalle tulee paljon uutta ja innostavaa.

 

Uusia tunteja, valmennusohjelmia ja digipalveluita

Treenixin kuntosali, ryhmäliikuntatunnit ja yritysvalmennukset jatkavat tuttuun tapaan tulevaisuudessakin. Palveluvalikoima kuitenkin täydentyy esimerkiksi henkistä hyvinvointia ja palautumista tukevilla tunneilla sekä uusilla valmennusohjelmilla. Käynnistämme myös liikuntatoimintaa Joutsenossa ohjattujen ryhmien lanseerauksella syyskuussa. 

Lupauksemme mukaisesti haluamme kulkea teidän asiakkaiden rinnalla arjen pyörteissä ja karikoissa samalla kohti pysyvää muutosta ohjaten. Siksi tuomme asiakkaillemme uusia digitaalisia palveluita motivoimaan arjen hyvinvoinnissa.  Näin voimme tukea ja motivoida teitä kokonaisvaltaisesti silloinkin, kun emme kohtaa fyysisesti samassa tilassa. 

Fysioterapiapalvelut Mehiläiselle

Myös liiketoimintojen omistuksissa tapahtuu uudistuksia. 

Treenixin terveyspalveluiden tarinassa alkaa uusi luku, kun fysioterapiapalvelumme siirtyvät osaksi Fysios Mehiläistä. Tutut fysioterapeutit jatkavat kanssanne samoissa tiloissa, mutta Fysios Mehiläisen työntekijöinä ja ammatinharjoittajina. Fysios Mehiläisen lisäksi yhteisissä tiloissamme aloittaa – ensimmäisenä koko Etelä-Karjalan alueella – Urheilu Mehiläinen.

Olemme todella innoissamme tästä muutoksesta! Yhdessä Fysios Mehiläisen kanssa pystymme tarjoamaan teille uudenlaista ja monipuolista ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää palvelua. Voimme tuottaa innovatiivisia valmennusohjelmia sekä yrityksille että liikuntaklubin asiakkaille. Samalla ammattitaitoiset fysioterapeuttimme pääsevät osaksi merkittävää, valtakunnallista osaajaverkostoa, missä heillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittää itseään yhdessä muiden osaajien kanssa. Lopputuloksena siis hyvinvoinnin erikoisjoukot jatkavat palveluksessanne entistäkin vahvempana. 

Sen lisäksi, että fysioterapiapalvelut siirtyvät Mehiläiselle, Treenix-liikuntaklubi siirtyy kokonaisuudessaan meidän – eli Mari ja Jukka Ravattisen omistukseen. Alusta asti mukana olleet Kirsti ja Markku Hupli keskittyvät jatkossa tekemään pienimuotoisesti lääkäritoimintaa. Fysiatri Markku Huplin voi tavata jatkossa Mehiläisen vastaanotolla. 

  

15 vuotta yrittäjänä ja 25 vuotta alalla – ihmisten hyvinvointi on meille edelleen sydämen asia

Ennen Treenixin perustamista työskentelin pitkään fysioterapeuttina. Huomasin työssäni, että fyysisten vaivojen taustalla oli usein myös henkistä kuormaa, jota ihmiset eivät olleet pystyneet tai osanneet käsitellä. Kun perustimme Treenixin 2007, tavoitteeni oli auttaa asiakkaita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti: ei pelkästään yksittäisten vaivojen helpottamisessa vaan löytämään elämäänsä tasapainoa ja elämänmittaista hyvinvointia. 

15 yrittäjävuoteen on mahtunut sekä huikeita että haastavia vaiheita. Usein on synnytetty mahdottomista tilanteista mahdollisuuksia ja menty yhdessä eteenpäin. Kaikki nämä kokemukset ovat kasvattaneet minua yrittäjänä ja ihmisenä. Silti antoisinta on aina ollut se, että olemme saaneet tehdä töitä teidän asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Iso kiitos myös kaikille 15 vuoden aikana meille työskennelleille kovan luokan ammattilaisille. 

Tällä alalla hyvillä tekijöillä on kaikkein tärkein merkitys. Arvostan teitä suuresti! 

Sydämellinen kiitos teille asiakkaat, jotka olette mahdollistaneet TreeniX tarinan jatkumisen. 

Muutos on yhtä aikaa hyvällä tavalla sekä innostavaa että jännittävää. Mutta pysähtyminen ja uudistuminen on meille kaikille aika ajoin tärkeää, sillä se auttaa löytämään itselle merkitykselliset ja hyvinvointia lisäävät asiat. 

Tervetuloa yhteiselle muutosmatkalle!  

Mari ja Jukka Ravattinen

mari.ravattinen@treenix.fi 

040-7311098