TreeniXin kuntosalikampanja starttaa pian!

10.01.2018 11:4311 kuukautta sitten

KILPAILUSÄÄNNÖT

Kuntosalikampanja on avoinna kaikille TreeniXissä liikkuville, joilla on voimassa oleva liikuntakortti.

Käy kuntosalilla vähintään 2 kertaa viikossa (vähintään 30 min kuntosalitreeni) ajalla 15.1.-25.2.2018. Kirjaa käyntipäivämääräsi kuntosalitaulukkoon, joka on TreeniXin kuntosalin seinällä. Kun aloitat kampanjan, kirjaa kuntosalitaulukkoon nimesi, kuntosalikorttisi numero sekä käyntipäivämäärät.

Tullessasi treenaamaan kuntosalille muista kirjautua kuntosalille asiakaspalvelutiskillä olevan kosketusnäytön kautta. Vedä kortti läpi magneettiraitalukijasta ja kuittaa itsesi kuntosalille. Tarkastamme käynnit ajanvarausjärjestelmän kautta.

Vähintään 2 kuntosalikäyntiä tulee olla samalla viikolla (kalenteriviikko ma-su). Käyntejä ei voi kerryttää toiselle viikolle (esim. sairastumisen tai lomien vuoksi). Ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla ei pysty korvaamaan kuntosalikäyntiä.

Kaikkien kampanjan hyväksytysti suorittaneiden kesken arvomme palkinnon (arvo 600€): maalis-joulukuu 2018 veloituksetonta kuntosali- ja ryhmäliikuntaa. Jokainen kampanjaan osallistuva ja sen hyväksytysti suorittava saa itselleen energiaa ja hyvää kuntoa!