Missio

Tuotamme terveyttä, työ- ja toimintakykyä sekä liikunnan iloa eteläkarjalaisille yksilö- ja yritysasiakkaille täydellä kympillä (X)! Toimintamme perustuu asiantuntemukseen ja hyvään asiakaspalveluun. Asiakas on ykkönen. Työskentelemme useiden ammattilaisten tiiminä ja asiakkaan yksilöllisyys huomioiden.

Henkilökunta

Ammattitaitoiseen ja iloiseen tiimiimme kuuluvat:
- fysiatrian erikoislääkärit
- työfysioterapeutit, fysioterapeutit
- kuntosaliohjaajat ja liikunnanohjaajat
- personal trainerit
- hierojat

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti sekä seuraamme alan uusimpia tutkimuksia ja hoitokäytäntöjä. Teemme alaan liittyvää ja toiminnan kehittämiseen tähtäävää tutkimusta yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Laadun jatkuvaksi kehittämiseksi seuraamme aktiivisesti asiakaspalautteita ja teemme asiakastyytyväisyyskyselyjä määrävälein.

Toimitilat

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Lappeenrannan Prisman laajennusosan yhteydessä, oma sisäänkäynti Teollisuuskadun puolella. Tilojemme läheisyydessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa, voit hyödyntää myös Prisman lämmitettyä paikoitushallia. Kuntokeskukseemme pääsee myös hissillä (pyörätuoli). Hyvää oloa ja virkeyttä saa myös sisustussuunnittelijoiden luomasta ilmeikkäästä ympäristöstä. Tule tutustumaan, varaa ilmainen esittelyaika numerosta 0400 304 211.