TreeniX tuntiselitteet

 

Lihaskuntotunnit:

Kinesis- tunnit: Kinesis 45 (kesto 45 min) sekä Kinesis (kesto 55 min) TEE OMATOIMISET ALKUVERRYTTELYT ENNEN KINESIS-TUNTIA.  

Kinesis = Toiminnallinen ja tehokas lihaskuntotunti kiertoharjoitteluna. Kehonpainoharjoitteita sekä treeniä erilaisia välineitä käyttäen kuten kinesislaite, kahvakuula, TRX sekä osin lattialla tehtynä. 

Niska-selkä- kinesis = Tule harjoittamaan ylä- ja keskivartalon lihaksia ohjatulle tunnille kinesislaitteilla. Rauhallinen lihaskuntotunti. Sopii aloittelijoille ja tuki- ja liikuntaelin oireisille.

Kehonhuolto- kinesis = Kehon liikkuvuus- ja venytysharjoitteita kiertoharjoitteluna. Rauhallinen tunti, sopii aloittelijoille sekä tuki- ja liikuntaelin oireisille.

RVP = Reisi-vatsa-pakara- tunti. Lämmittely askeltaen step-laudalla tai ilman. Tehokas ja hikinen lihaskunto-osuus, jossa keskitytään reisien, pakaroiden ja vatsalihasten muokkaukseen. Loppuun venyttelyt. 

RVP Easy eli kevennetty reisivatsapakara- tunti = Samankaltainen tehokiinteytys vatsalle, reisille ja pakakaroille kuin perus RVP- tunti, mutta RVP Easy soveltuu paremmin myös aloittelijoille. Sisältää helpotetun askellussarjan alkulämmittelyssä: jokaiselle sopivat vaihtoehdot (esim. hypytön). Lihaskunto- osuudessa vaihtoehtoja, joko kevennetymmät tai haastavammat versiot.

UUTUUS! Kolmen vartin veto =  Kolme varttia puhdasta endorfiinia ja täyttä meininkiä! Tunti jaetaan kolmeen osaan: aerobinen, voima core osiot. Aerobinen: haetaan lämpö kehoon ja nostetaan sykettä hölkällä sekä erilaisilla hypyillä / loikilla. Voima: tehdään lihaskuntoharjoitteet kehon isoimmille lihasryhmille. Core: tiukka keskivartalotreeni. 

Kahvakuula = Kahvakuulatreeni. Ohjattua toiminnallista kestävyys- ja voimaharjoittelua koko vartalon lihaksille. Sopii normaalikuntoisille.

BodyCircuit = Tehokas, toiminnallinen lihaskuntotunti, jossa haastetaan koko kehoa eri välineillä, kuten kahvakuulalla, vapailla painoilla ja TRX-remmillä.

CrossTraining = tunti sisältää monipuolista ja haastavaa harjoittelua, jonka avulla pyritään kehittämään suorituskykyä muun muassa kestävyys-, voima-, liikkuvuus-, ja lihaskuntoharjoitusten avulla. Tunneilla tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä sekä omalla kehonpainolla että erilaisia välineitä käyttäen. Vaikka tunti on intensiteetiltään vaativa, jokainen tunnille osallistuja tekee oman lähtötasonsa mukaan.

UUTUUS! Salitreeni = Nyt ei tarvitse yksin puusertaa voimaa salilla. Ryhmätunti, jossa tehdään yhdessä salitreeni: kahdeksen liikettä, 4 x 10 toistoa / liike. Liikkeet tehdään tangolla, vapailla painoilla, taljalla sekä eri kuntosalilaitteilla.

KuntosaliCircuit = Ohjattu kiertoharjoittelutunti kuntosalilla. Lämmittele itsenäisesti ennen tunnin alkua.

Pilates / muut pehmeät liikuntaryhmät:

On kehonhallinnan harjoittelua, jossa käytetään syviä vatsa- ja selkälihaksia, lantionpohjan- ja hartiaseudun lihaksia. Kohentaa ja ylläpitää ryhtiä, pitää selkäsi terveenä ja kaventaa vyötäröä.

Pilates alkeet = Tunnilla käydään läpi Pilatesharjoittelun perusasioita, kuten hengitystekniikkaa, syvien keskivartalolihasten aktivoimista ja liikkeiden suoritustapaa. Pilates-alkeet on pakollinen kaikille ensikertalaisille. Hinta 15€ kaikille. Järjestetään noin kerran kuussa.

Pilates = on pitkälle hiottu kehonhallintatekniikka, joka opettaa käyttäjälleen tarkkaa koordinaatiota ja kehon hallintaa. Sen avulla saat voimaa, kestävyyttä, vahvan keskivartalon, tasapainoisen vartalon sekä notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston.

Kehonhuolto = Kehon liikkuvuutta ja lihaselastisuutta lisäävä. Toiminnallista liikkuvuutta, venyttelyä ja lihashuoltoa eri keinoin. 

Liikkuvuus ja venyttely = Jos kaipaat kehoosi lisää liikkuvuutta ja venyvyyttä, niin tämä tunti on sinulle. Voit osallistua olematta notkea ja ketterä! Tunnilla tehdään toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita, jota kautta lisätään lihasten venyvyyttä. 

Jooga = Joogassa yhdistyvät usean eri joogalajin liikkeet, jotka sopivat myös aloittelijoille. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Jooga parantaa keskittymiskykyä, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunti sisältää rentoutuksen. Varaathan lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten.