Kuntosaliharjoittelu

Olemme valinneet kuntosalillemme maailman johtavan kuntoilulaitteiden valmistajan TECHNOGYM'in laitteet. Italialainen Technogym tarjoaa kuntoilualan kattavimman tuotevalikoiman. Tuotteiden ominaispiirteitä ovat korkea laatu, tyylikäs muotoilu, toimivuus ja helppokäyttöisyys. Laitteet soveltuvat yhtä hyvin niin aloittelijoille, aktiiviliikkujille kuin senioreillekin. Meillä voit harjoitella turvallisesti terveys- tai kuntoliikuntaa. Meillä on hyvä valikoima nykyaikaisia aerobisia välineitä tehokkaaseen ja miellyttävään kuntoliikuntaan. Kuntosaliharjoittelu sujuu viihtyisissä tiloissa: luonnonvalo paistaa sisään, tilat ovat uudet, avarat ja ilmastoidut.

 

Ohjaus

Fysioterapeuttimme ja kuntosaliohjaajat tekevät Sinulle henkilökohtaisesti sopivan harjoitteluohjelman omien tavoitteittesi mukaisesti. Tarvittaessa kuntoutusohjelmasi laaditaan yhteistyössä fysiatrian erikoislääkärien kanssa. Tavoitteesi voi olla työkunnon parantaminen, vartalon kiinteyttäminen, painon- ja kivunhallinta, selkä- ja/tai niskavaivojen kurissa pitäminen tai niistä toipuminen sekä kunnon kohentaminen.

Ennen kuntosaliohjausta asiakkaamme täyttävät alkukyselylomakkeen, jonka saat joko TreeniXistä tai voit tulostaa tästä.

Perehdyttäminen kuntosaliliikuntaan ja harjoittelun ohjelmointi ovat tärkeä osa onnistunutta liikuntakokemusta. Ammattitaitoinen ohjaus tuo liikuntaan turvallisuutta, tehoa ja onnistumisen iloa.

Kuntosaliohjelman lisäksi tarjoamme erilaisia kuntotestauspalveluita. Suosittelemme myös yksilöllistä ravitsemusohjausta, jos tavoitteenasi on painonhallinta.

Kysy lisää ravitsemusneuvonnasta vastaanotosta.