Fysiatrian erikoislääkäripalvelut

Treenix on nyt myös fysiatrikeskus. Fysiatria on lääketieteen erikoisala, jossa diagnostisoidaan ja hoidetaan sairauksia, vaivoja ja tapaturmien jälkitiloja, jotka aiheuttavat kipua ja toimintahäiriöitä. Fysiatrisen hoidon ja kuntoutuksen pääasiallisena tavoitteena on palauttaa potilaalle paras mahdollinen toimintakyky.

Tavoitteemme on fysiatrian ja kuntoutuksen alaan kuuluvien sairauksien ja kiputilojen syiden selvittely, työ-, toimintakyky- ja kuntouttamismahdollisuuksien arviointi sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu. Erityisosaaminen painottuu tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuten selkä- ja niskaoireyhtymiin. Fysiatrian erikoislääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä yrityksemme fysioterapeuttien ja alueemme työterveyshuoltojen ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa. Treenix toteuttaa ns. Medical Wellness konseptia.

Fysiatrian erikoislääkärin vastaanotto ja konsultaatiot. Työterveyshuoltojen konsultaatiot. Työkyvyn ja kuntoutusmahdollisuuksien arviot. Työvoimahallinnon ja työeläkeyhtiöiden fysiatriset konsultaatiot ja työkunnon tutkimukset. Tuki- ja liikuntaelinoirehtivan tutkimus ja ohjaus yhdessä yrityksemme fysioterapeutin kanssa. Moniammatilliset työ- ja toimintakykyarviot. Eläkemahdollisuuksien arviot Tules-potilailla.

Fysiatrian erikoislääkärien yksityisvastaanotto:

Markku Hupli, lääketieteen tohtori, fys.el, kivunhoidon ja kuntoutuksen erityispätevyys.
Satu Luoto, lääketieteen tohtori, fys. el,  kuntoutuksen erityispätevyys ( vain työterveyshuoltojen konsultaatiot ja yhteistutkimukset fysioterapeutin kanssa

Elena Veijalainen, fys. el (myös venäjän kielellä palvelu)

Ajanvaraus puh 0400 304 211

 

Fysiatrian esite ja hinnasto.

 

TreeniX Oy:n potilasasiamiehenä toimii Fysin asianajaja Ismo Saarinen

Potilasasiamieheen saa yhteyden

puhelimiste: 09-4772356

sähköpostilla:  ismo.saarinen@saarinenlaw.fi