Terveysklubi

Treenix terveysklubilla Sinua palvelevat ammattitaitoiset fysioterapeutit, joilta saat yksilöllistä ohjausta omien tarpeidesi mukaan. Treenix terveysklubi on suunnattu liikuntaa aloitteleville sekä tuki- ja liikuntaelinoireisille.

Lue lisää

Liikuntaklubi

Meillä on hyvä valikoima nykyaikaisia aerobisia välineitä tehokkaaseen ja miellyttävään kuntoliikuntaan. Kuntosaliharjoittelu sujuu viihtyisissä tiloissa: luonnonvalo paistaa sisään, tilat ovat uudet, avarat ja ilmastoidut.

Lue lisää

Ryhmäliikunta

Monipuoliseen ryhmäliikuntavalikoimaamme kuuluu mm. Zumba, Lavis, Kinesis, Pilates, kahvakuula, kehonhuolto, Body jooga ja toiminnallinen harjoittelu.

Lue lisää

Fysioterapia

Tavoitteemme on ennaltaehkäistä ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinoireita. Pyrimme motivoimaan asiakkaamme omatoimisiin harjoitteisiin fysioterapian aikana.

Lue lisää

Kuntosali

Olemme valinneet kuntosalillemme maailman johtavan kuntoilulaitteiden valmistajan TECHNOGYM'in laitteet. Laitteet soveltuvat yhtä hyvin niin aloittelijoille, aktiiviliikkujille kuin senioreillekin.

Lue lisää

Fysiatrian lääkärit

Tarjoamme fysiatrian ja kuntoutuksen alaan kuuluvien sairauksien ja kiputilojen syiden selvittelyä, työ-, toimintakyky- ja kuntouttamismahdollisuuksien arviointia sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelua.

Lue lisää